Új könyvek a könyvtárban:

  • Dorozsmay Károly: 60 tétel informatikából: középszint-szóbeli
  • Kötelező olvasmányok tartalma és elemzése
    középiskolásoknak
    , 1- 4. kötet
  • Dunton-Downer, Riding: Shakespeare kézikönyv

És egy kis más:új meseirodalmi műfaj született a mobiltelefonról küldött SMS, valamint az internet által biztosított technikai lehetőségek ötvözetéből: ez a MeSeMeS. Ami nem más, mint egy rövidke – alig százhatvan karakterben elmondott – mese, amely az interneten „multimédiás irodalmi üzenetként” működik.


Március 9-én a IX.B-vel, osztályfőnökük, Négyesiné Tóth Györgyi kíséretével felkerestük az Országos Széchenyi Könyvtárt. Megismerkedtünk a könyvtár történetével, szolgáltatásaival.Betekintést kaptunk a könyvtár működésébe, körbejártuk főbb termeit. Mindezt persze csak dióhéjban, amennyit egy rendhagyó könyvtári óra megenged. Ez a kis dióhéj talán jó lesz arra, hogy később, ha érdeklődőként, egyetemistaként vagy főiskolásként, esetleg egy téma kutatójaként visszatér valaki, már ismerős legyen neki a nemzet könyvtára...Fotók

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr211901126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása