Új könyvek, újabb ajándék, újabb öröm! Ajándékba kaptuk a Szerencsejáték Zrt.-től a közel 400 könyvnyi, teljes szöveg- és képanyagot tartalmazó  Arcanum DVD könyvtár I.-et. (Érdemes megnézni az Arcanum többi kiadványát is!) A Kultúrpont Iroda az ország minden iskolájának megküldte a Visegrádi Irodalmi Antológia c. kötetet, amely a visegrádi négyek négy-négy kortárs írójának egy-egy írását tartalmazza, öt(!) nyelven. Hazánkat Parti Nagy Lajos, Podmaniczky Szilárd, Halász Margit és Spiró György képviseli. Szintén ajándékba kapott a könyvtár Cinger Dávid végzős tanulónktól több tankönyvet és albumot. Köszönjük!

Legújabb könyvbeszerzéseink: Darvasi László: Virágzabálók, Kemény István: Kedves ismeretlen és L. Ulickaja: Történetek állatokról és emberekről. (Felnőtteknek és gyerekeknek: vagyis nekünk.)  

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr81978988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása