A tavaly alapított Rézbagoly díjat az idei tanévben Tóth Alíz 13. b. osztályos tanulónknak adhatjuk át, a vele járó háromezer forintos könyvutalvánnyal. Emlékeztetőül: a díjat az a végzős tanuló kaphatja meg, aki a legszorgalmasabb könyvtárlátogató volt, azaz a tanév folyamán a legtöbb könyvet kölcsönözte az iskola könyvtárából (tankönyvek kizárva!). Sok szeretettel gratulálok, és további töretlen olvasási kedvet kívánok!

Az INFOVADÁSZAT is véget ért, legalábbis erre a tanévre. A főleg a 3. évezred folyóirat  átböngészésén alapuló verseny győztesei a legtöbb jó választ adó páros, Göbölös Kitti és Szeli György 9. d. osztályos tanulók, akik A rejtőzködő etruszk város és a Machu Picchu c. DVD-ket kapták jutalmul. Gratulálunk!!! A vadászat jövőre is folytatódik!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr682065621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása