Pályázatot hirdet az Országos Idegennyelvű Könyvtár

2011. június 14.

A pályázatra az olvasók szubjektív, esszé jellegű beszámolóit várják legkedvesebb, legemlékezetesebb könyves élményükről. Az írások max. 2 - 3 oldal terjedelműek lehetnek,  A/4-es oldalt véve alapul. Formai megkötés nincs. A pályamunkákat CD-n és nyomtatott változatban kérik benyújtani, jeligésen.

A jeligét és a pályázó elérhetőségét zárt borítékban mellékeljék a CD és a nyomtatott pályamű mellé. A pályamunka, illetve a jeligét és elérhetőséget tartalmazó zárt boríték leadható személyesen a portán a könyvtár nyitvatartási idejében, valamint elküldhető a könyvtár postacímére: Országos Idegennyelvű Könyvtár, 1462 Budapest, Pf. 469.
A pályamunkák beérkezésének határideje: 2011. augusztus 31.
(A postai bélyegző e dátumot még tartalmazhatja.)
              A beérkezett pályázatokat három főből álló zsűri bírálja el, melynek elnöke Lackfi János költő, műfordító, tagjai Bartos Éva, a Könyvtári Intézet igazgatója és Sóron Ildikó, az OIK munkatársa. Az eredményhirdetésre 2011. október 7-én, pé az „Összefogás hete: könyvtárak összefogása a társadalomért” programsorozat keretében kerül sor.. Az első három helyezett 10-10 000 Ft értékű könyvutalványban részesül, díjat kap a legfiatalabb pályázó is.
A pályázat létrejöttét az NKA támogatta.

Sikeres pályázást kívánok!

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr632990441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása