plakát.jpgA 84. Ünnepi Könyvhét illetve a 12. Gyermekkönyvnapok 2012. június 7-én nyitja meg kapuit és június 10- ig, csütörtöktől hétfő estig  látogatható. A  Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) sok programot szervez a budapesti Vörösmarty téren, melynek  teljes programja mellett megnézhetitek a könyvhétre kiadott könyvek listáját is.

Az összes budapesti és vidéki eseményről, dedikálásról itt olvashattok.

A könyvhéten  Könyvnapi verselő címmel versolvasó programot hirdet a MKKE, a Kossuth Kiadó és a Magyar Irodalomtörténeti Társaság.
Szeretettel várnak minden versszeretőt és érdeklődőt 2013. június 9-án, szombaton 11.00 - 15.00 óra között, a Vörösmarty szobor talpazatánál, hogy kedves költőjétől kedvenc versét felolvassa vagy elmondja az ott összegyűlt közönségnek.
(A verseket mindenki hozza magával, segítségül a Kossuth Kiadó jóvoltából a klasszikus költők kötetei rendelkezésre állnak majd a szervezőknél.)

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr1005344892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása