Világörökségek enciklopédiája
Kossuth Kiadó, 235 x 300 mm, 528 oldal, 11 990 Ft 

Ez a gazdagon illusztrált enciklopédia részletesen bemutatja az UNESCO Világörökség Bizottsága által védetté nyilvánított valamennyi világörökségi helyszínt. A kultúrtörténeti vagy természetföldrajzi ismertetőket ezernél is több csodálatos felvétel illusztrálja. Tartson velünk e fantasztikus utazásra, melynek során a világ leglenyűgözőbb természeti és kulturális egységeit látogatjuk végig!

 

Alexander Canduci: A történelem nagy hazugságai
Kossuth Kiadó, 195 x 240
mm, 336 oldal, 5990 Ft
Az emberi kultúra számos csúcsteljesítménye kötődik valamilyen hazugsághoz. A világesemények és számos nemzet sorsa is másként alakult volna, ha a politikusok nem éltek volna a félrevezetés és a megtévesztés eszközeivel. Megismerkedhetünk az eddig eltitkolt bizonyítékokkal és megtudhatjuk, milyen célok érdekében manipulálták a valós tényeket.

 

 Bibliai történetek - magyar írók novellái
Noran Libro Kiadó, 105 x 175 mm, 296 oldal, 2690 Ft 
A válogatás-sorozat legújabb kötete magyar írók bibliai témájú történeteiből válogat. A szerzők között találjuk Ady Endrét, Gárdonyi Gézát, Kaffka Margitot, Krúdy Gyulát, Márai Sándort, Móricz Zsigmondot, Szép Ernőt, Tamási Áront...

 

Forrás: Kossuth K.

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr763447567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása