A nyár - ha akarjuk, ha nem - zajlik. A maga kánikulájával, zivataraival, ilyen-olyan nyaralásaival, fesztiváljaival. Lehetősége szerint ki-ki otthon ül a számítógép előtt, strandra jár, külföldön csavarog, valahol kempingezik, esetleg dolgozik valamit, vagy valamelyik fesztiválra készül. Családdal, haverokkal, baráttal, barátnővel. Ha nem vagy még rutinos fesztiválozó, Neked szólnak a tippek sátorozó fesztiválozóknak. Ha lelkes szigetező vagy, a Sziget részletes programját itt találhatod meg. (Kockáknak ajánlom a Digitális Vidámparkot. :) Az idén ismét van - ki hinné, már 20. alkalommal! -  Művészetek Völgye, Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiválja, július 23 és aug. 1-je között. Igazi családi (vagy ha ez elriaszt, haveros) program. Aki pedig a  Balcsit választja egy kis csavargásra, mindenképpen nézze át a Balatoni Strandkalauzt.

Nem szándékosan hagytam a végére a nyári munkát. Nagyon fontos, hiszen sokan vannak, akik így teremtenek elő egy kis pénzt, akár nyaralásra, akár más, komolyabb célra. Nem könnyű azonban munkát találni. Részmunkaidős ötleteket találhatsz itt, vagy bővebben és konkrétabban itt. Ha szívesen vigyázol gyerekekre - ami nyáron kézenfekvő munkalehetőség - olvasd el, mit kell tisztáznod gyermekfelügyelet vállalása előtt. Egy biztos: kreatívnak és elővigyázatosnak kell lenned!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr892162723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása