A Hunyadi Mátyás Gimnázium Könyvtára is verslelőhely!

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár mindenkivel szeretné megosztani a versolvasás örömét...

Budapest száz pontján – nevezzük verslelőhelyeknek – helyeztünk el színes-vidám „Vedd és vidd!” dobozokat, melyek „Verskártyákat” rejtenek.
Start: 2011. március 21., amikor egy remek játék kezdődik, mely két héten keresztül tart.
A Verskártyákon, négy kategóriában (szerelmes; háború és béke; humor és szatíra; tájlíra), nyolc magyar költő versével kapcsolatban teszünk fel kérdéseket.
Ha tudod a választ (fejből, könyvekből, internetről stb.) a megfejtést a vers(kukac)fszek.hu címre várjuk, neved kérjük szerepeljen a levélben.

Néhány egyszerű szabály:

  • Beküldési határidő: 2011. április 4.

  • Egy levélben egyszerre csak egy verssel kapcsolatban küldj megfejtést. A levél tárgya legyen a Verskártya típusa és száma, utóbbit a Verskártya hátoldalán, a bal felső sarokban találod (pl. szerelmes 2)

  • Természetesen mind a nyolc Verskártyához küldhetsz megfejtést, de egy Verskártyával kapcsolatban csak az elsőként beküldött leveled vesszük figyelembe.

  • A nyertesek hozzájárulnak nevük közzétételéhez.

A megfejtők között értékes nyereményeket sorsolunk ki! A nyerteseket email-ben értesítjük.

Eredményhirdetés: 2011. április 11.

VÁRLAK TITEKET, GYERTEK MINÉL TÖBBEN A KÖNYVTÁRBA KÁRTYÁT HÚZNI!!!


 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr472758141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása