"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres S.)

Az utolsó hunyadis ballagás...Megint felszállnak a színes lufik, megint elmegy egy nagy csapat "gyerek".... Gyerek? Nekem, mint háromgyerekes anyukának, tanárnak: gyerekek. De valójában kész fiatal lányok, fiatalemberek. Készek az érettségire, készek a továbbtanulásra, sokmindenre. De az életre talán még nem: az még csak most jön igazán, a maga tanulságaival, buktatóival, és remélhetőleg sok-sok örömével.

Kívánom Nektek, kedves végzősök, hogy mindig legyen út a lábatok alatt, és az ne akárhová vezessen, hanem ahová Ti akarjátok. Mindig legyen cél előttetek, és bármi is történik Veletek az életben, a tanulságokat tudjátok a magatok építésére fordítani. Hogy egyszer majd valóban kész ember lehessen belőletek.

Hiányozni fogtok a könyvtárból, a könyvtár elől a társalgóból, és egyáltalán: az iskolából.

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr92860177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása