Richard Platt könyve érdekes és izgalmas, mindemellett maximálisan szórakoztató is. A Ki hitte volna sorozat legújabb, fiataloknak szóló darabja a divathóbortokat veszi górcső alá, és vicces formában, görbe tükröt mutatva kalauzolja olvasóit a történelem meghatározó divattal kapcsolatos pillanatai, történései és érdekességei között.


 

Ez a könyv a folytatása Andrew Matthews Hallgass a szívedre! című bestsellerének. Egyszerű, gyakorlatias és nagyon VICCES. Ez a könyv másokról szól... azokról, akiket szeretünk, azokról, akik segítenek nekünk, azokról, akik a mi segítségünkre szorulnak, azokról, akikkel összejárunk, és azokról, akiket messzire elkerülünk.Arról is szól, hogyan örülhetünk másoknak, hogyan kezeljük a vészmadarakat, hogyan mondjunk nemet,  hogyan kezeljük a pletykákat, a kicsinyességet és a dühöt. A szerzőről:  könyveit több millióan olvasták - eddig 61 országban és 23 nyelven. A világ egyik legkeresettebb motivációs trénere, illusztrátori és előadói tehetségét is világszerte elismerik. Andrew Matthews Cairns-ben, Észak-Ausztráliában él.

forrás: Libri

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr962931540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása