A csókáknak és a csókás történeteknek (lásd Konrad Lorenz) már kislány koromban elköteleztem magam. (Kétszer is voltam boldog csókagazdi.) Ezért (is) ajánlom a könyvet.

Ez a nyár is csak úgy indult, mint bármelyik észak-angliai nyár. Az idő csodaszép. A tizennégy éves Liam számára most kezdődik a vakáció. De azon a napon, amikor barátjával, Max-szel követni kezd egy hangosan csattogó csókát, a fiú élete visszafordíthatatlanul megváltozik. Egy elhagyatott épület előtt egy gondosan takaróba bugyolált kisbaba fekszik. Az anyja elhagyta. És ezzel kezdetét veszi a csókás nyár. A nyár, amikor a barátságok megmérettetnek. A nyár, amikor a jó és a rossz közötti határ elmosódni látszik. A nyár, amelyet Liam sosem fog elfelejteni!David Almond könyve korosztálytól függetlenül jó kikapcsolódást ígér!.

(forrás: Libri)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr572961109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása