konyvtarosok 2011.11.06. 06:56

Könyvajánló

Dizseri Eszter: Illik, nem illik? (Viselkedési tanácsok 12-18 éveseknek)

Nem vagy egészen tisztában a helyes viselkedési formákkal? Szeretnél többet tudni róluk? Egy emberről sokszor azonnal kiderül, hogy milyen személyiségű, ha megfigyeljük, hogy kikkel barátkozik, hogyan öltözik, vagy hogyan kezeli a különböző élethelyzeteket. A szerző a 12-18 éves tiniknek szeretne segítséget nyújtani viselkedési tanácsaival, melyekkel Te is rátalálhatsz saját stílusodra, közben pedig  formálhatod karakteredet.

Színes Bibliai Történetek

Az Immanuel Kiadó ugyan gyermekek számára kínál egy nagyon izgalmas olvasni és nézegetni valót, de valószínűleg nagyobbak, sőt felnőttek is örömmel forgathatják a szemet gyönyörködtető, képregényes formában megelevenedő bibliai történeteket. Ebben a témában hiánypótló műről van szó, amelyet örömmel látnék én is a könyvtárban... Ajánlható minden családi és könyvtári polcra.

 

A könyvben tudásellenőrző feladatok, megértést és gondolkodást ellenőrző tesztek segítik biológiából az érettségire, egyetemi tanulmányokra való felkészülést. Az egyes tesztek végén nemcsak a helyes megoldások, hanem a feladatok lényegét megvilágító rövid magyarázatok is megtalálhatóak. Biológusnak, orvosnak készülőknek ajánlható!

 

Forrás: Libri

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr273337096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása