és képzeld.jpgDöbrentey Ildikó: És képzeld Uram... című könyvét kapta a könyvtár ajándékba a Lőrinci Evangélikus Egyházközségtől, személy szerint Győri Gábor esperes úrtól. Köszönjük az ajándékot!

"Döbrentey Ildikó templomban, egyszerű, de annál bölcsebb és nagyobb szívű emberek között elmondott imádságai a szabad imának ezt a Miatyánkból, a zsoltárokból, az első keresztény imákból forrásozó kútját nyitják meg újra. Egyszerű, őszinte, igaz, szívből jövő és testvéri szívhez szóló szavak ezek. Megszólal bennük a születő élet fölötti csodálat és hála, az eltávozott barát iránti szeretet, a nemzetért érzett aggodalom, a falu harangjának hazahívó, köszöntő bongása. Egyszerű és tengermély forrás ez. Kívánom a kedves olvasónak: Meríts bátran ebből a kútból, itasd meg a szomjas szívedet, adj belőle a szeretteidnek is!"

Dr. Székely János az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr484117825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsolt520 (Kovács Zsotza Zsolt) · http://zsotza.blogspot.com 2012.02.20. 09:44:14

Aminek nagyon örülök,hogy egy magyar,kortárs írónő vall a személyes hitéről,-szemben az "USA-dömpinggel". Mivel nem vagyok a Sztehlo Gábor Evangélikus Gimnázium tanulója/dolgozója,így valószínű,hogy megvásárolom a könyvet.

Köszönöm az Ajánlót!
süti beállítások módosítása