Az iskolai könyvtárak mindig sokféleképpen támogatták iskolájuk diákjait, pedagógusait. A könyvtárostanárok a múltban, a jelenben és a jövőben is hinni fogják, hogy hatékony, életközeli és gyerekbarát iskola nincsen jó iskolai könyvtár nélkül!

Az idei év szlogenje:

  

Iskolai könyvtár:

Kulcs a múlthoz, jelenhez és a jövőhöz

School Libraries:

a Key to the Past, Present & Future


Az Iskolai Könyvtárak Nemzetközi Szervezete (IASL) kezdeményezésére 1999 óta a világ egyre több országában ünneplik októberben az iskolai könyvtárakat. 2008 óta az egész október hónapban zajlanak a népszerűsítő és szakmai programok.

Iskolánk könyvtára többször sikeresen szerepelt a korábbi pályázatokon, és rendszeresen szervez könyvtári programokat, amelyek most sem maradnak el: irodalmi zsákbamacska, vicces könyvtári kvíz, "Öltöztessünk fát", és Bagoly olvasókör: Krimi vagy szépirodalom? címmel, (pontos dátum később). Gyertek, próbáljátok ki, szeretettel várok mindenkit! (a jó megoldásokért még egy pici jutalom is jár... :)

A Könyvtárostanárok Egyesülete az idén a következő lehetőségeket ajánlja:

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr874817416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása