konyvtarosok 2012.10.12. 13:06

Könyvajánló

világvallások.jpgMesterházy Balázs: A világvallások közelebbről

Isten hozott a vallások világában! Utazásra, közös barangolásra hív ez a hittankönyv a nagy világvallások rendkívül szerteágazó világába. Részt vehetünk egy olyan izgalmas szellemi kalandokat ígérő úton, amelyet végigjárva felfedezzük világunk sokszínűségét, s ahol rácsodálkozunk arra, hogy Istenünk milyen sokféle módon nyilatkoztatta ki magát az emberiség különböző kultúrköreiben.
Remélem, nyitott szívvel és lélekkel indulsz ezen az úton. (Forrás: Luther K.)

 

lányok.jpgNathalie Somers: Lányok regénye

Ez a nyár bizony rosszul végződik Lilynek, Maëlle-nek és Chiarának! A három barátnőt a szüleik büntetésből egy időre eltiltják a mobiltelefontól és az MSN-től, ráadásul kiderül, hogy ősztől nem ugyanabba az osztályba fognak járni. Ennek ellenére az új tanév és a gimnázium számos meglepetést tartogat számukra, kezdve azzal, hogy felbukkan a környezetükben a szép és titokzatos, ám nem mindenki számára rokonszenves Mélisande. Humorral teli üde történet négy különböző karakterű francia tinilány mindennapjairól, örömeiről, gondjairól, vágyairól, titkairól.

 

állat.jpgAz állatvilág atlasza

Bolygónk állatvilágának látványos atlasza színes térképekkel, érdekességekkel és gyönyörű képekkel illusztrálva mutatja be a lenyűgöző természetet. Földrészek szerinti csoportosításban ismerkedhetünk meg az élőhelyekkel, miközben minden oldalpár más és más vidék élővilágát mutatja be. Hogyan élik túl a szélsőséges körülményeket a sarkvidéki tundra, a Szahara vagy a Himalája állatai? Hogyan táplálkoznak, hol keresnek menedéket és hol nevelik kicsinyeiket? Ismerd meg a veszélyeztetett keleti gorillákat, a Nagy-síkság szorgos prérikutyáit és a távoli esőerdők különös lakóit!

(Forrás: Libri)

kikicsoda.jpgKi kicsoda a Bibliában

A Bibliaismereti százlapos kártyajátékcsomag a Ki kicsoda című sorozat negyedik része. A játék újdonsága, hogy - az eddig kiadott csomagokkal ellentétben - nemcsak a középiskolás diákok, hanem az általános iskolás korosztály számára is hatékonyan használható. (Forrás:Helikon)

 

A játék korábbi darabjai (világirodalmi, magyar irodalmi, történelmi és mitológiai) megvannak a könyvtárban!!!

  


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr314769438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása