Szeretettel köszöntök mindenkit az új tanévben, amely viszont már nélkülem vágtat az idők útjain. Ettől a tanévtől átadtam a stafétabotot Becze Márta magyar-néprajz-könyvtár szakos tanárnőnek, fogadjátok őt szeretettel.(Biztos többen találkoztatok is már vele.) Az általa választott idézetet szeretném megosztani:

“Sokat olvastam. De az olvasással is úgy van az ember, tudod… csak akkor kapsz a könyvektől valamit, ha tudsz is adni olvasmányaidnak valamit. Úgy értem, ha olyan lelket viszel feléjük, amely az olvasás párharcában hajlandó sebeket kapni és adni, hajlandó vitatkozni, meggyőzni és meggyőződni, s aztán gazdagodva attól, amit tanult a könyvből, életben vagy munkában építeni abból valamit…”
/Márai Sándor: Az igazi/
 


A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr545512835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása