konyvtarosok 2013.11.17. 18:55

Könyvajánló

dac.jpgKalapos Éva : D.A.C. - Egy új élet

Úgy érzed, minden csapás téged sújt? Magányos vagy? A filmőrült Fellegi Flóra sincs ezzel másképp. Legalább egy helyes fiúval randizhatna, de ott van még az öccse is, akivel komoly harcokat vívnak egymással. Egy nap a tizenhat éves lány megismerkedik Zsanival, és onnantól kezdve őrületes kalandokban lesz része merész barátnője mellett. A fiatal újságírónő letehetetlen könyvéből egy olyan belevaló sem hiányzik, ami egy rendkívül szórakoztató, és nem utolsó sorban komoly mélységekbe merülő témákat boncolgató tini regényhez szükséges. Indulhat a D.A.C-korszak? Hidd el, nem fogod megbánni!

Tudtad-e?

A Nyíregyházán született írónő, Kalapos Éva Veronika a Károli Gáspár Református Egyetem magyar nyelv és irodalom szakán szerezte diplomáját, azóta újságíróként dolgozik, szabadidejében pedig imád énekelni. Másik Szoba nevű zenekarában énekesként kortárs költők verseit adja elő zenésztársaival. Az írás gyermekkora óta nagy szenvedélye, a Queer Kiadó és a Labrisz Egyesület pályázatainak sikeres első helyezettje, 2012-ben elnyerte a Fiatal Írók Szövetsége alkotói pályázatának különdíját.

Forrás: Libri

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr645639492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása