veszits.jpgMárcius 20-tól 22-ig ismét nagy, közös könyvelhagyásra biztatjuk az országot, akkor ünnepeljük majd ugyanis a hetedik születésnapját a Veszíts el egy könyvet! játéknak. A cél idén sem változott: legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy kedves könyvét, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, és később újra elveszíthesse. 
Minden évben nagy segítséget jelent, ha bekapcsolódnak a szervezésbe a könyvtárak is. 2014-ben 23 könyvtár kapcsolódott be a szervezésbe, és a hétvégén valamivel több, mint 500 könyv veszett el. 
Akárcsak az elmúlt években, idén is lesz nyereményjáték a könyvelhagyó nap kapcsán. A feladat egyszerű: le kell fotózni a frissen elveszített könyvet, majd azt feltölteni a játék Facebook-oldalára. Az 50 ezer forint értékű fődíjat az Alexandra Kiadó és Könyváruházak ajánlotta fel. 
veszitsel.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr57255149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása