veszitslogo-s.gifIdén ötéves a Veszíts el egy könyvet! Az évfordulót  most könyvelhagyó hétvégével ünnepelhetjük: március 22-én, 23-án és 24-én tehát veszíts el egy könyvet, találj egyet, és vegyél részt a nyereményjátékban!

Hogyan veszíts el egy könyvet egy pillanat alatt?

  • Keress a polcodon egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlanál másoknak, de mégsem törik össze a szíved, ha elhagyod.
  • Regisztráld a könyved a http://veszitsel.konyvtar.hu/ weboldalon, és ragaszd bele az így kapott elveszítési nyilatkozatot a könyv egyedi azonosítójával.
  • Veszítsd el a könyved! Egy padon a parkban, metróban, vagy a suliban egy ablakpárkányon. Vagy bárhol, ahol sok ember megfordul.
  • Ennyi. Ha szerencséd van, a könyvet olyasvalaki fogja megtalálni, aki nem csak, hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon jelzi is a megtalálást. Erről te e-mailt is fogsz kapni.
  • A megtaláló később ugyancsak elveszítheti a könyvet, amit valaki más megtalálhat, és azt jelezheti is a neten.

bronte_1.jpgÉn is regisztráltam az iskolát, és gyorsan elveszítettem valahol az iskolában Bronte: Üvöltő szelek c. könyvét. Keressétek, találjátok meg, jó olvasást!:)

A nyereményjátékról:

Veszíts el egy könyvet a nagy könyvelhagyó hétvégén (március 22-24.), és azt regisztráld a játék honlapján (http://veszitsel.konyvtar.hu/). Ha ez megvan, fotózd le a frissen elveszített könyvedet, és töltsd fel a képet a játék Facebook oldalára (http://www.facebook.com/veszitsel) a könyv szerzőjével és címével együtt. Ezáltal máris esélyesé váltál, hogy megnyerd a könyvelhagyó napi játék fődíját, ami egy két éjszakás, két fő részére szóló wellness-hétvége Gyopárosfürdőn.

Fontos: egy ember egy elveszített könyv fotójával pályázhat!

 Magyarország egyetlen könyvcserélős oldala, a Rukkola.hu is készül egy játékkal az évforduló kapcsán. Figyeljétek a blogjukat!

Forrás: Veszíts el egy könyvet

A bejegyzés trackback címe:

https://bagolyhir.blog.hu/api/trackback/id/tr415162177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása